Paras tapa pysyä ajan tasalla tapahtumistamme on seurata Facebook-sivuamme. Vaihtoehtoisesti voit liittyä sähköpostituslistallemme lähettämällä viestin subscribe ea-helsinki your.email@address osoitteeseen majordomo@helsinki.fi. Telegram-ryhmämme on myös aktiivinen; siellä voit kysellä kysymyksiäsi efektiivisestä altruismista, ja kuulla tulevista tapahtumista.

Säännöllisin toimintamuotomme ovat kuukausittaiset keskustelutapahtumat eli “meetupit”, jotka osuvat yleensä kuun ensimmäiselle torstaille. Pandemiatilanteen vuoksi nämä ja useimmat muut tapahtumistamme sijoittuvat Discord-palvelimellemmme.

Meetuppiin osallistumisen lisäksi paras ensiaskel toimintaan osallistumisessa on jäsenhakemuksen täyttäminen. Jäsenyys on ilmaista! Ja koska haluamme tutustua uusiin tehokkaasta hyväntekemisestä kiinnostuneisiin ihmisiin, lomake antaa myös mahdollisuuden ilmoittaa olevansa kiinnostunut varaamaan puhelun jonkun aktiiveistamme kanssa, jotta voimme tutustua, ja pääset kysymään mitä vain mielessäsi olevia kysymyksiä efektiivisestä altruismista.

Kesällä 2021 järjestämme myös toistaa kertaa “fellowshipin”, joka on käytännössä kahdeksan viikon pituinen efektiivisen altruismin johdantokurssi. Fellowship koostuu viikottaisista keskustelutapaamisista pienryhmissä, jota ennen on luettu parin tunnin verran materiaaleja. Fellowshipin keskeinen tavoite on myös antaa osallistujille mahdollisuus tutustua toisiinsa ja paikalliseen EA-yhteisöön, samalla kun pääsee painimaan tärkeiden ideoiden kanssa, jotka auttavat löytämään henkilökohtaisesti parhaita tapoja parantaa maailmaa. Haku fellowshipiin alkaa kesäkuun alussa!

Jos haluat osallistua toimintamme järjestämiseen tai kaipaat tukea ja ideoita toteuttaaksesi oman efektiiviseen altruismiin liittyvän projektisi, voit liittyä co-working -tapaamisiimme, joita järjestetään joka keskiviikko klo 18 alkaen Discordissamme.

Järjestämme myös uraklubia, joka kokoontuu kahden viikon välein keskustelemaan henkilökohtaisesta kasvusta ja urakehityksestä efektiivisen altruismin näkökulmasta. Jos olet kiinnostunut liitymään uraklubiimme, mainitse siitä tapaamisessasi aktiivin kanssa, tai laita meiliä osoitteeseen helsinki@altruismi.fi!

Järjestämme ajoittain myös työpajoja esimerkiksi urasuunnittelun ja päätöksentekotaitojen kaltaisista aiheista.